RESIDENCE "LA VALLE"

RESIDENCE "LA VALLE"

Barco di Lavagno - Italy

  • PHOTOGRAPHER: Renato Begnoni

The residential complex "LA VALLE", embedded in the vegetation of Barco, in the province of Verona, is made up of detached cottages and apartments of different sizes arranged around a communal area equipped with swimming pool, playground, and recreation area.

The residence guarantees a high life quality standard by integrating excellent finishes, an energy supply system with photovoltaic panels, solar thermal system, floor heating, and top-quality windows in an environmentally appealing context, capable of providing unique emotions thanks to a privileged position from which to admire fascinating landscapes.

The lighting is carried out using the MIMIK 20, PADO, MIMIK 10 POST, SPILLO, and SPILLO MINI luminaires, which enhance the architecture and communal spaces. The use of LED luminaires allows for a considerable energy savings and, together with the use of high-quality materials in the construction, it allows for the certification of the whole complex as energy class A.

Photo: Renato Begnoni

Performance in Lighting sostiene Fondazione Blu
to top
I cookie ci aiutano a fornire i nostri servizi. Utilizzando tali servizi, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. Info