Search
Code finder
Find individual luminaires quickly and easily
Advanced search
Find your ideal lighting solution faster with technical filters
Start the search
Select your country
Europe
North America
Asia
Australia
If your country is not among those available, you can consult the website International

PERFORMANCE IN LIGHTING SUPPORTS AIDI TO PROMOTE LIGHT CULTURE

Op 13 december is de internationale videowedstrijd voor jongeren, “Riprenditi la città, Riprendi la luce” opnieuw gestart vanaf La Triennale in Milaan. Jongeren onder de 18 en lichtontwerpers onder de 35 jaar kunnen deelnemen aan deze 4de editie.

De videowedstrijd is een show van korte films georganiseerd en gepromoot door AIDI. Woordvoerders zijn Renato Galliano, centraal-directeur van arbeidsbeleid en economische ontwikkeling aan de universiteit van Milaan, Margherita Suss, voorzitter van AIDI, Alessandro Calosci, filmproducent, Marinella Patetta, lichtontwerper, Gianni Forcolini, hoogleraar aan de Politecnico di Milano, Diego Montrone, voorzitter van de Galdus Professional Institute in Milaan en Roberto Mutti, kunstcriticus.

Drie categorieën jongeren, onder 18, onder 30 en lichtontwerpers onder 35, zullen deze editie deelnemen met als thema: LIGHT AND PLACES. De verschillende leeftijdsgroepen zullen zeker bijdragen tot rijkere en meer interessante verhalen.

Het initiatief heeft als doel om de cultuur van het licht te verspreiden, te beginnen met de jongeren, om hen bewust te maken van het belang van dit element in het dagelijkse leven. En om te begrijpen hoe ze samenwerken, door licht, met de stad waar ze wonen, studeren en werken.

 

www.riprenditilacitta.it

 

 

 

Products search
You can search for products in our catalog by entering here the name or the code of the product or accessory.